2020  mijn uitdagingen

Het jaar 2020 wordt voor velen anders. Veel wedstrijden zijn afgelast. Veel sportens hebben doordat minder motivatie. En hoe zit het bij mij?

Ultra is voor geduldig mensen. Ultra is voor mensen die zijn een beetje gek, anders en unik.
Waar veel andere sporters hebben hun motivatie kwijtgeraakt na al die afgelaste wedstrijden Ultra's meestal hebben geen moeite mee.
Tegenwoordig kan je zien wie wie echt hou van hardlopen.


Voor mij de grootste beperking vanwege de Corona crisis is geen mogelijkheid om het zemmen trainen. Voor mij is het groot probleem omdat vanaf October tot en met Januari ik heb 100 marathons in 100 dagen gerend dus geen zwemtrainings gehad.
Er zijn ook enekle wedstrijden afgelast. In Juni zou ik moeten de Quintuple Ultra Trathlon doen. In Juli de NK 24-uur hardloop wedstrijd in Deventer.

De Quintuple is verplaats naar eind van October. Deventer waarschijnlijk naar September.


Maar mijn plans zijn niet verandert. Alles wat ik doe, ook allen wedstrijden zijn voor mij trainingen, en voorbereiding voor de grootste doel - 100 Ironmans in 100 dagen.


Quintuple Ultra Triathlon Juni

In Juni zal ik samen met mijn vrienden de grootste training ooit realizeren. Ik zal een training op de afstand van Quituple Ultra doen. Dus 19km zwemmen, 900km fietsen en nog 211km rennen. (als kan ik dan niet zwemmen dan vervang ik zwemmen naar 60km rennen - de langste duathlon ooit :) ).


Hardlopen 24-uur Juli

In Juli, in plaats van Deveter Ultra Festival zal in mijn eigen omgeving de 24-uur race doen. Mijn plan is rennen minimaal 230km.


Deca triathlon Netherland September

Eind van Augustus ik begin de mooiste training dit jaar. Ik zal zoeken tien positif en gek genoeg sporters in Nederland. Elke dag begin ik met het zwemmen 3800m, daarna fiets ik 180km naar andere plek in nederland, daar ontmoet ik iemand en gaan we samen een marathon 's avonds rennen. Overnachten en volgende dag het zwemmen in lokaal meer, zee, of andere waterplas.

Tien dagen. Tien positif mensen. 38km zwemmen. 1800km fietsen. 422km rennen.


Quintuple Ultra Triathlon October

De Bretzel Ultra Triathlon Colmar in Frankrijk.
De huidige wereld record 73 uren.
19km zwemmen.
900km fietsen.
211km rennen.

Mijn plan is de wereld record verbeteren!!


48-hours Kerstloop.

Venlo - Eindhoven - Breda - Tilburg - Rotterdam - Den Haag. En terug.

Ik heb zo'n route uitgekozen met veel grote steden met het hoop dat veel van jullie zal een stukje met mij lopen.


Labyrint

24-10-2019

Hoevelen zeiden eerst dat het onmogelijk was? Fysiek. Ze zeiden dat ik mijn benen zou verslepen. Ze zeiden dat het lichaam niet in zo'n korte tijd kon worden geregenereerd.