Labyrint

24-10-2019

100 marathons in 100 dagen

Hoevelen zeiden eerst dat het onmogelijk was? Fysiek. Ze zeiden dat ik mijn  benen zou verslepen. Ze zeiden dat het lichaam niet in zo'n korte tijd kon worden geregenereerd.

Ik heb al 20 marathons gedaan in 20 dagen. 844km.

Ik wilde je iets vertellen - ongelovigen - en niet uit trots of arrogantie. 

Denk na over hoe je ervan overtuigd was dat dit onmogelijk is? Deze menning is ontstaan ​​zonder erover na te denken. De meeste mensen hebben dit standpunt, jij ook. Zo'n opvatting lijkt op het eerste gezicht waarschijnlijk.

Dus ik waarschuw je nu - bedenk hoeveel dingen je gelooft alleen op de basis die de meeste in hen geloven. Denk na over hoeveel kansen verpest je  om verschillende doelen in je leven te bereiken, omdat je niet de moeite neemt om te controleren of er manieren zijn om daar te komen.

Labyrinth.

Veel mensen zien de wereld in 2D. Als je bij de ingang van het doolhof staat, is het eerste wat je ziet dat er een muur voor je staat. En meestal zeg je meteen dat de weg is afgesloten. Er is geen doorgang. Reken je toch er niet op dat een brede, lange, rechte weg je overal in het leven zal leiden? Hoewel je het 2D-doolhof vanaf je zichtniveau kunt zien, zul je een manier vinden om het te doen als je denkt dat het mogelijk is om er doorheen te gaan. Gebruik je fantasie. Kijk vanaf boven. Of ga je door en neem voor elke aangetroffen muur regelmatig beslissingen of je naar rechts of naar links gaat.

Zeg me gewoon niet dat er geen weg is.

Ik ben niet boos als iemand "onmogelijk" tegen mij zegt. Ik hou ervan hun ongeloof te zien veranderen in bewondering.